Coachings Methodiek

 
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 
Opleiding tot Gusto® Coach?

 

Gusto® is een methode van coachen waarbij de klant direct naar de kern van de vraag wordt gebracht. Dit heeft tot voordeel dat U, als coach, met deze methode snel en efficiënt kunt werken.

De kracht uit verschillende theorieën is samengevoegd, waardoor er een uniek concept ontstaat. Het belangrijkste ingrediënt is de zuivere afstemming op de kern van de vraagstelling. Dit vergt een persoonlijk traject. De Gusto®-coach neemt zijn eigen weerstanden, vooroordelen en overtuigingen onder de loep. Het is een bewustwordingsproces. In de opleiding leert u uw ego een stapje opzij te zetten, zodat er ruimte vrij komt om u af te stemmen op hetgeen er daadwerkelijk speelt. Gaandeweg de opleiding merkt u hoe krachtig deze werkwijze is. Dit besef kan beweging brengen in uw levenshouding. Vanuit authenticiteit kunt u de verbinding met de coachee aangaan, waardoor er een echte dialoog ontstaat en u de coachee vele stappen verder kunt helpen met een positief duurzaam effect.

De opleiding duurt tweejaar en is opgebouwd uit twee keer zeven modules van elk drie dagen. Hiernaast heeft u een intervisiegroep.
De kosten voor de opleiding bedragen € 4500,= excl. BTW per jaar, incl. les materiaal.